WAT ANDEREN VONDEN?

Benieuwd wat je voorgangers vonden van de samenwerking met J.R. Productions? Hieronder zijn er een aantal te vinden!

Ervaringen met J.R. Productions

TIM & JOYCE HOGELAND,

GETROUWD OP 28 JUNI 2019

Wat zijn wij blij dat we Joppe hebben gevraagd als videograaf voor onze dag. De opnames zijn erg professioneel gemaakt, zoomt op de juiste momenten in en uit, pakt de goede shots, past de muziek aan op de beelden, geluid is goed, kortom top! Maar naast de productkwaliteit zijn wij ook heel blij met Joppe als persoon, makkelijk en pro-actief in de communicatie, denkt mee, vriendelijk, professioneel, goede humor, en hij weet duidelijk wat hij wil om alles goed vast te kunnen leggen. 
Echt, we zouden Joppe bij iedereen aanraden.
Joppe is wat je zoekt en je krijgt echt wat je graag wil! 

MICHAEL IRIKX,

ORGANISATOR BRUTAAL

Joppe is onwijs fijn om mee te werken. Discreet, doelgericht en weet met weinig instructies een fenomenaal product te leveren. Zeker een aanrader voor ieder die video's nodig heeft op het gebied van het uitgaansleven. Thanks Joppe!

WESLEY EN NITA HÜNING,

GETROUWD OP 6 SEPT. 2019

Je ziet hem niet, maar hij is er wel. Dat bleek wel uit de fantastische video film van ons huwelijk. Van ochtend tot avond een onvergetelijke dag prachtig in beeld gebracht. Joppe is erg makkelijk is de omgang, maar toch juist op goed professioneel niveau. Hij heeft een fijne persoonlijkheid en heeft echt heel veel bijzondere momenten vastgelegd waarvan we ons niet eens zozeer bewust waren. Echt heel goed! Zijn samenwerking met onze geboekte fotograaf  ging ook super. Ja, Joppe zullen we altijd aanraden!

JOHN VAN LOCHEM,

RONDE VAN BREDEVOORT

Na het zien van een aantal aftermovies van Joppe, waren wij als organisatie eensgestemd: “Dat willen wij ook!” Na prettig contact met Joppe wist hij hoe we het graag wouden hebben. 

Tijdens de dag van ons evenement hebben we Joppe buiten een welkom en een afscheid vrijwel niet gezien. Door zijn ervaring met sportevenementen weet Joppe welke shots mooi zijn en maakt hij volledig zelfstandig een suppervette aftermovie!

JAAP BRUIJSTENS,

FAHRENHEIT FESTIVAL

Joppe is een harde werker, die niet vies is van een snelle deadline. Toen we hem met Fahrenheit onze wensen voor de video uitspraken, bleek dat een nog onbekende techniek voor Joppe. In plaats van afwijzen ging hij de uitdaging aan. Dat vergt lef! Door zijn passie en skills was het eindresultaat precies wat we hadden gehoopt. Een dag later was de video al klaar, wat voor ons perfect was. We kijken terug op een hele fijne samenwerking met een eindresultaat van top kwalitweit en geheel aansluitend bij onze wensen!

LINDSEY VAN DER STEEN,

KINDERDAGVERBLIJF SPELENDWIJS

Na een korte kennismaking en een brainstorm sessie wist Joppe precies wat we voor ogen hadden. Hij kwam met originele en goede ideeën waardoor we tot een prachtig resultaat zijn gekomen. Deze film geeft exact weer hoe het er aan toe gaat op ons kinderdagverblijf. 

Daarnaast is Joppe flexibel en luisterde hij goed naar onze wensen. Binnen drie dagen hadden we het eerste resultaat ontvangen en met een week was de definitieve versie klaar!

J.R. PRODUCTIONS

BEZOEKADRES (op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM Aalten

CONTACT

E: info@jopperoos.nl

T: +31 (0) 633 195 089

F: facebook.com/jrproductionsfilms

BEDRIJFSINFO

KVK: 72902418

VRIJGESTELD VAN BTW

IBAN: NL97RABO0333919742

© 2020 door J.R. Productions. Onze algemene voorwaarden vindt je hier.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon