Wil je een livestream maken?

Bij J.R. Productions ben je aan het juiste adres!

Ga LIVE op social media en bereik meer publiek!

Een livestream van J.R. Productions

Wil je meer publiek bereiken online voor een mededeling of evenement? Doe dat doormiddel van een livestream! Door live te gaan op sociale media ontvang in één keer veel meer publiek op je pagina en heb je dus meer bereik!

Met jaren ervaring op het gebied van videoproducties ben je bij J.R. Productions, een videoproductiebedrijf uit de Achterhoek, aan het juiste adres voor een video! We staan te popelen om voor je aan het werk te gaan!

Laat mensen kennis maken met een speciaal persoon!

Neem contact op, we helpen je graag!

Veelgestelde vragen over Livestreams

Hoelang duurt een livestream?


Dat ligt helemaal aan jou! Wij adviseren meestal tussen de 30 en 40 minuten. De meeste livestreams die wij verzorgen hebben ook deze lengte. Maar soms doen we ook 1,5 of 2 uur!
Wat kost het maken van een livestream?


Zodra je aanvraag binnen is, gaan we direct aan de slag. Aan de hand van een kennismaking, in persoon of telefonisch, maken we een offerte met daarin de prijs. Dit is altijd een schatting. Een offerte voor een video bestaat uit veel onderdelen. De meest voorkomende zijn o.a: - Hoelang moet er gefilmd worden? (minuten/uren) - Met hoeveel mensen moet er gefilmd worden? - Moet er in de montage veel gebeuren? (titels, grafisch) En ga zo nog maar even door. Laten we dat maar niet doen, dan wordt dit lijstje wel heeeeel lang...
Hoelang duurt het maken van een livestream?


Het maken van een livestream duurt net zo lang als de livestream zelf uiteraard. Alleen komt daar op- en afbouw natuurlijk nog bij.

J.R. PRODUCTIONS

BEZOEKADRES (op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM Aalten

CONTACT

E: info@jopperoos.nl

T: +31 (0) 633 195 089

F: facebook.com/jrproductionsfilms

BEDRIJFSINFO

KVK: 72902418

BTW-ID: NL002437022B30

© 2020 door J.R. Productions. Onze algemene voorwaarden vind je hier.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon