Wil je een online serie maken?

Bij J.R. Productions ben je aan het juiste adres!

Maak een serie voor je sociale media!

Een online serie van J.R. Productions

Heb je een geweldig idee voor een video, ben jij de nieuwe John de Mol? Wil je een bepaalde doelgroep bereiken en vermaken met video's? Dan is een online serie exact wat je moet hebben! Bij J.R. Productions helpen we je graag met het maken van zo'n serie!

โ€‹

Met jaren ervaring op het gebied van videoproducties ben je bij J.R. Productions, een videoproductiebedrijf uit de Achterhoek, aan het juiste adres voor een serie! We staan te popelen om voor je aan het werk te gaan!

Vermaak mensen met een online serie!!

Neem contact op, we helpen je graag!

Veelgestelde vragen over Online Series

Hoelang duurt een aflevering van een serie?


Wij adviseren meestal tussen de 1 en 4 minuten. De meeste series die wij maken hebben ook deze lengte. Of je uiteindelijk iets met dat advies doet, is helemaal aan jou ๐Ÿ˜‰
Wat kost het maken van een serie?


Zodra je aanvraag binnen is, gaan we direct aan de slag. Aan de hand van een kennismaking, in persoon of telefonisch, maken we een offerte met daarin de prijs. Dit is altijd een schatting. Een offerte voor een video bestaat uit veel onderdelen. De meest voorkomende zijn o.a: - Hoelang moet er gefilmd worden? (uren/dagen) - Met hoeveel mensen moet er gefilmd worden? - Op hoeveel locaties zijn de opnames? Liggen deze locaties bij elkaar in de buurt? - Moet er achteraf in de montage veel gebeuren? (titels, grafisch) - Moeten er veel revisions gedaan worden? - Muziekkeuze (bij J.R. Productions krijg je altijd muziek met licentie) - Willen jullie een voice-over? - Moet deze voice-over ondertiteld worden? - In hoeveel (en welke) bestandsformaten willen jullie het eindresultaat ontvangen? En ga zo nog maar even door. Laten we dat maar niet doen, dan wordt dit lijstje wel heeeeel lang...
Hoelang duurt het maken van een serie?


Ook dat ligt aan het onderwerp dat je gefilmd wil hebben. De meeste afleveringen die wij maken zijn in รฉรฉn dag(del)en te filmen. Maar soms ook twee of drie afleveringen. Zodra wij al het beeldmateriaal verzameld hebben duiken we de montage in. Hier sorteren we alles en zorgen we dat alle overige elementen ook binnen zijn. Dan kan het knutselen beginnen โœ‚๏ธ De eerste versie van de video heb je altijd binnen 14 dagen in je mailbox. Heb je 'm 12 keer bekeken en moet er tรณch nog wat aangepast worden? Geen probleem! ๐—Ÿ๐—˜๐—ง ๐—ข๐—ฃ: ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜…-๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ? ๐—ช๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป!
Kan ik ook jullie laten filmen en zelf het ruwe materiaal ontvangen?


Nee, dat doen we helaas niet. Kwaliteit staat bij J.R. Productions hoog in het vaandel. Daarom filmen รฉn monteren we altijd zelf. Is het nu zรณ druk dat we tijd te kort komen om te monteren? Dan zorgen we dat er een freelancer de video monteert.

J.R. PRODUCTIONS

BEZOEKADRES (op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM Aalten

CONTACT

E: info@jopperoos.nl

T: +31 (0) 633 195 089

F: facebook.com/jrproductionsfilms

BEDRIJFSINFO

KVK: 72902418

BTW-ID: NL002437022B30

ยฉ 2020 door J.R. Productions. Onze algemene voorwaarden vind je hier.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon