Wil je een Social video maken?

Bij J.R. Productions ben je aan het juiste adres!

Breng jouw publiek nieuwtjes doormiddel van een sprekende Social video!

Een Social video van J.R. Productions

Heb je een belangrijk nieuwtje dat je online wil verspreiden? Dan is een Social video exact wat je moet hebben!

J.R. Productions kleurt jouw social media-kanalen in met spetterende video's!

Met jaren ervaring op het gebied van Social video's ben je bij J.R. Productions, een videoproductiebedrijf uit de Achterhoek, aan het juiste adres voor een video voor jouw social media! We staan te popelen om voor je aan het werk te gaan!

Wil je jouw nieuwtje verspreiden via social media?

Neem contact op, we helpen je graag!

Veelgestelde vragen over Social video's

Hoelang duurt een Social video?


Dat ligt er maar net aan wát je in die video wil laten zien. Sommige sociale media hebben een tijdslimiet, dus daar gaan we extra goed naar kijken. We kunnen ook verschillende formaten en versies aanleveren. Zodat je je hele social media plat kunt gooien met content 😜
Wat kost het maken van een Social video?


Zodra je aanvraag binnen is, gaan we direct aan de slag. Aan de hand van een kennismaking, in persoon of telefonisch, maken we een offerte met daarin de prijs. Dit is altijd een schatting. Een offerte voor een video bestaat uit veel onderdelen. De meest voorkomende zijn o.a: - Hoelang moet er gefilmd worden? (uren/dagen) - Met hoeveel mensen moet er gefilmd worden? - Op hoeveel locaties zijn de opnames? Liggen deze locaties bij elkaar in de buurt? - Moet er achteraf in de montage veel gebeuren? (titels, grafisch) - Moeten er veel revisions gedaan worden? - Muziekkeuze (bij J.R. Productions krijg je altijd muziek met licentie) - Willen jullie een voice-over? - Moet deze voice-over ondertiteld worden? - In hoeveel (en welke) bestandsformaten willen jullie het eindresultaat ontvangen? En ga zo nog maar even door. Laten we dat maar niet doen, dan wordt dit lijstje wel heeeeel lang...
Hoelang duurt het maken van een Social video?


Ook dat ligt aan het onderwerp dat je gefilmd wil hebben. De meeste Social video's die wij maken zijn in één dag(deel) te filmen. Maar soms ook wel twee of drie. Zodra wij al het beeldmateriaal verzameld hebben duiken we de montage in. Hier sorteren we alles en zorgen we dat alle overige elementen ook binnen zijn. Dan kan het knutselen beginnen ✂️ De eerste versie van de video heb je altijd binnen 14 dagen in je mailbox. Heb je 'm 12 keer bekeken en moet er tóch nog wat aangepast worden? Geen probleem! 𝗟𝗘𝗧 𝗢𝗣: 𝗵𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗸𝗸𝗲 𝗱𝗲𝗮𝗱𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘅-𝗮𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲? 𝗪𝗲 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗱𝗲 𝘂𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗮𝗻!
Kan ik ook jullie laten filmen en zelf het ruwe materiaal ontvangen?


Nee, dat doen we helaas niet. Kwaliteit staat bij J.R. Productions hoog in het vaandel. Daarom filmen én monteren we altijd zelf. Is het nu zó druk dat we tijd te kort komen om te monteren? Dan zorgen we dat er een freelancer de video monteert.

J.R. PRODUCTIONS

BEZOEKADRES (op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM Aalten

CONTACT

E: info@jopperoos.nl

T: +31 (0) 633 195 089

F: facebook.com/jrproductionsfilms

BEDRIJFSINFO

KVK: 72902418

BTW-ID: NL002437022B30

© 2020 door J.R. Productions. Onze algemene voorwaarden vind je hier.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon