Wil je een Wedding Film laten maken?

Bij J.R. Productions ben je aan het juiste adres!

Herbeleef de mooiste dag van je leven talloze keren opnieuw met een sprekende Wedding Film!

Een Wedding Film van J.R. Productions

Je bruiloft, de mooiste dag van je leven. Dit wil je natuurlijk vastgelegd hebben. J.R. Productions legt de mooiste dag van jullie leven vast met een sprekende Wedding Film. Zodat je deze dag talloze keren opnieuw kan beleven!

Met een aantal jaren ervaring op het gebied van Wedding Films ben je bij J.R. Productions, een videoproductiebedrijf uit de Achterhoek, aan het juiste adres voor een het vastleggen van je bruiloft! We staan te popelen om voor je aan het werk te gaan!

Wil je je bruiloft talloze keren opnieuw beleven?

Neem contact op, we helpen je graag!

Veelgestelde vragen over Wedding Films

Hoelang duurt een Wedding Film?


Wij adviseren meestal rond de 6 á 7 minuten, veel van onze Wedding Films hebben ook ongeveer die lengte.




Wat kost het maken van een Wedding Film?


Zodra je aanvraag binnen is, gaan we direct aan de slag. Aan de hand van een kennismaking, in persoon of telefonisch, maken we een offerte met daarin de prijs. Dit is altijd een schatting. Een offerte voor een video bestaat uit veel onderdelen. De meest voorkomende zijn o.a: - Hoelang moet er gefilmd worden? (uren/dagen) - Met hoeveel mensen moet er gefilmd worden? - Op hoeveel locaties zijn de opnames? Liggen deze locaties bij elkaar in de buurt? - Moet er achteraf in de montage veel gebeuren? (titels, grafisch) - Moeten er veel revisions gedaan worden? - Muziekkeuze (bij J.R. Productions krijg je altijd muziek met licentie) - In hoeveel (en welke) bestandsformaten willen jullie het eindresultaat ontvangen? En ga zo nog maar even door. Laten we dat maar niet doen, dan wordt dit lijstje wel heeeeel lang...




Hoelang duurt het maken van een Wedding Film?


De meeste Wedding Films die wij maken zijn in één dag of dagdeel te filmen. Zodra wij al het beeldmateriaal verzameld hebben duiken we de montage in. Hier sorteren we alles en zorgen we dat alle overige elementen ook binnen zijn. Dan kan het knutselen beginnen ✂️ De eerste versie van de video heb je altijd binnen 21 dagen in je mailbox. Heb je 'm 12 keer bekeken en moet er tóch nog wat aangepast worden? Geen probleem! 𝗟𝗘𝗧 𝗢𝗣: 𝗪𝗲𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗙𝗶𝗹𝗺𝘀 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝘁𝗶𝗷𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝟮𝟭 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻, 𝗶𝗻 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝟭𝟰, 𝘇𝗼𝗮𝗹𝘀 𝗯𝗶𝗷 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁𝗲𝗻. 𝗗𝗶𝘁 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀, 𝘇𝗼𝗱𝗮𝘁 𝘄𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗰𝗵𝘁 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝗷𝗲.




Kan ik ook jullie laten filmen en zelf het ruwe materiaal ontvangen?


Nee, dat doen we helaas niet. Kwaliteit staat bij J.R. Productions hoog in het vaandel. Daarom filmen én monteren we altijd zelf. Is het nu zó druk dat we tijd te kort komen om te monteren? Dan zorgen we dat er een freelancer de video monteert.





J.R. PRODUCTIONS

BEZOEKADRES (op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM Aalten

CONTACT

E: info@jopperoos.nl

T: +31 (0) 633 195 089

F: facebook.com/jrproductionsfilms

BEDRIJFSINFO

KVK: 72902418

BTW-ID: NL002437022B30

© 2020 door J.R. Productions. Onze algemene voorwaarden vind je hier.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon